• Gekoeld thuisbezorgd in Randstad+
  • vrijdag voor 12:00 besteld is volgende week in huis
  • Gebruik code FEBR25 voor 25% korting op de sapkuren

Samenwerking SportCity Gouda 

 

SportCity is de alles-in-één sportbestemming voor je sportieve leefstijl. De groentesappen van de meiden van SAP leveren hier een bijdrage aan. Om deze reden zijn de meiden van SAP en SportCity Gouda  een samenwerking aangegaan. Samen zijn we gekomen tot een een SportCity Gouda assortiment. 

 

Waarom een groentesap? 

Het verschil tussen een sap en een smoothie is vezels. Jouw lichaam neemt eerst vezels op en daarna pas de vitamines en mineralen die er in zitten. In een SAP wordt de pulp gescheiden waardoor er alleen nog pure SAP overblijft. Jouw lichaam neemt dit gelijk op waardoor je een boost krijgt aan vitamines en mineralen. Daarnaast helpt het bij afvallen, het reinigen van je lichaam en kost het je lichaam geen energie om het te verteren. 

 

Vanaf 1 november kunnen de sappen genuttigd worden bij de bar van SportCity Gouda.

 

Hieronder een toelichting van het samengestelde assortiment. 

A-Zicht (225ML)
Deze SAP heeft een mooie oranje kleur door de overheerlijke wortel die erin zit. Wortel zit boordevol vitamines, mineralen en bètacaroteen. Dit stofje wordt in jouw lichaam omgezet in vitamine A. Vitamine A ondersteunt het immuunsysteem, draagt bij aan je gezichtsvermogen en een gezondere en stralende huid. De vitamine C in wortel zorgt ervoor dat je huid elastisch blijft. Let’s shape that body! 

 

Wat zit er in? 
Wortel, appel, aardbei, citroen en gember 

kan sporen van bleekselderij bevatten

Gembershot (50ML)
Deze shot glijdt intens door je keel door de pure gember die er in zit. Gember en het vleugje sinaasappelsap is een echte boost voor je immuunsysteem. Daarnaast is gember  ontstekingsremmend. 

 

Wat zit er in?
Gember, sinaasappel en citroen 

kan sporen van bleekselderij bevatten

Sportbooster (50ML)

Deze booster verhoogd je sportprestaties door het stofje nitraat wat in bieten zit. Dit wordt door het lichaam omgezet in nitriet. Nitriet wordt op zijn beurt weer omgezet in stikstofmonoxide. Dit stofje zorgt voor een betere doorbloeding van de spieren en maakt dat het zuurstofaanbod toeneemt.  Als je hart minder snel moet pompen om aan je zuurstofvraag te voldoen, heb je een lagere hartslag en kun je hogere sportprestaties leveren. 

 

Wat zit er in?
Rode bieten, rode kool, granaatappel en blauwe bessen 

kan sporen van bleekselderij bevatten