• Gekoeld thuisbezorgd in Randstad+
  • vrijdag voor 12:00 besteld is volgende week in huis
  • Gebruik code FEBR25 voor 25% korting op de sapkuren

Ons SAP is meer dan alleen sap 

 

Duurzaam

Duurzaam zijn, dat is wat wij willen uitstralen. Van grondstof tot eindproduct. Om deze reden hebben wij er voor gekozen om het groenten en fruit lokaal in te kopen en in de zomer te oogsten van onze eigen moestuin, waar onze moestuinierder Ben van zijn pensioen geniet! Onze flessen zijn van glas i.p.v. plastic en kunnen bij de volgende bestelling geretourneerd worden. Ook bezorgen we bestellingen in Gouda op de fiets en is de ambitie om een duurzame bestelbus aan te schaffen. 

 

Kwaliteit

Zodra het groenten en fruit is geoogst of lokaal is ingekocht gaan wij gelijk voor je aan de slag. Na het sap-proces gaan de sappen direct de vriezer in zodat alle voedingselementen bewaard blijven. De sappen worden bevroren thuisbezorgd en kunnen 2 dagen bewaard blijven in de koelkast. Gaan de sapjes direct bij jou in de vriezer, dan kan je ze wekenlang bewaren. Bij het retourneren van flessen, worden deze eerst gesteriliseerd voordat we ze hergebruiken. 

 

Slowjuice

In tegenstelling tot andere werken wij met een slowjuicer. De slowjuicer maakt kneuzende en persende bewegingen waardoor de belangrijke voedingsstoffen uit groenten en fruit het best behouden blijven. Je kunt het principe van de slowjuicer vergelijken met kauwbewegingen. Dankzij het lage toerental zorgt de slowjuicer voor een hoge kwaliteit van sap. Daarnaast is de slowjuicer van 100% roestvrijstaal. Hierdoor komen de ingrediënten niet in contact met schadelijke stoffen uit plastic.

 

Voedselveiligheid

Wij hebben niet alleen gekozen voor glazen flessen i.v.m. het milieu maar ook omdat plastic gevaarlijk kan zijn voor de gezondheid. Dit komt met name door het feit dat er gevaarlijke stoffen uit plastic kunnen lekken, waaronder BPA. Studies hebben aangetoond dat deze stof o.a. de hormoonhuishouding verstoort. Glazen flessen hebben al deze nadelen niet.  Ook zijn wij HACCP gecertificeerd. 

 

Persoonlijk contact

Wij vinden het belangrijk dat we weten wie onze klanten zijn en komen daarom  persoonlijk jouw bestelling thuis bezorgen. Wij beantwoorden graag je sap vragen telefonisch, via de mail of op social media.